Skriv i gästboken
1 2 3 Nästa 


Tore Andersson
2012-03-27 01:43

Hej Sebastian!
Hur går det med det ruckel ni renovarat. Svårt att få sålt till det begärda priset? / Tore
Svar: Ruckel vet jag inte om det var när vi flyttade in, men vi har piffat upp det lite mer. Det var svårsålt i vintras men vi hoppas på bättre bud nu i vår.Johanna Bergqvist
2012-02-02 11:31

Hej Sebastian!

Tack för att du tog så fina bilder på oss på vårt bröllop den 21/1-2012. Vi är jättenöjda med bilderna och med dig som fotograf!

Mvh
Johanna & Mikael
Svar: Tack :) Det var kul att fota er, och hoppas ni får mycket glädje över bilderna!
/Sebastian
Malin
2011-11-10 23:12

Vilka fina bilder.Var på Anna-Klara o Mickes bröllop i somras o på dem har du tagit sååå fina bilder. / Malin
Svar: Kul att du gillade dem!Jonas Lindblom
2011-09-05 09:30

Vilken trevlig hemsida.
Svar: Tack Jonas

Agneta Viklund

Agneta Viklund   
2011-01-30 05:50

Hej Sebastian.
Jo tack,nu har jag fått det att funka men jag tror att de på fotosidan har grejat lite så att det skulle gå. Så nu har jag laddat upp en del nya bilder på portfoliosidan. Många av dem är med på utställningen i mars. Tre bilder inramamde och ytterligare 9+ de tre som är inramade, i en portfolio som är passpartoutade. Ska bli spännande men det är mycket jobb. Ska fixa pressrealaser och skicka ut men jag har ju så få kontakter här så det blir lite knepigt. Men skoj är det i alla fall. Jag har lärt mig massor av de som äger Galleriet p g a hur de ser på bilder som de tar ut för hängning på galleriet. Sen så ska jag göra ett kort med min bild samt text på baksidan som går ut till många gallerier här så de vet att jag finns och vad jag fotar. Borde fixa websida, har faktiskt köpt rätten till agnetaviklund.com men jag kan ju inte göra en websida så den gamla på fotosidan får duga. Men jag får jobba lite mer med den. Har hittat ett tryckeri som gör fina arkivbeständiga bilder men det är dyrt. Hade nog tjänat in att ha en sån själv men min jag har är inte arkivbeständig så får jag sålt massa bilder så köper jag en.
Så det är lite vad som händer just nu.
Hälsa Linda och Britt och syskon när du träffar dom och Edwin med fast han vet ju inte vem jag är:)
Kram Agneta.
Svar: Kul att det går bra även om det är mycket jobb! Många fina bilder på din sida nu!
Jag hade också gärna haft en helt egen sida men det är ju ganska dyrt om man ska leja bort arbetet med den.


Agneta Viklund

Agneta Viklund   
2011-01-21 23:54

Hej Sebastian. Länge sen vi hördes, har fullt upp med kursen jag går. Tog fram din lilla lapp som jag gjorde när jag när du beskrev hur skulle lägga upp en ny iconbild men de har tydligen ändrat något så nu funkar det inte. Har kontaktat FS men inte fått nått svar ännu. Har du tips så är jag mycket tacksam. Tänkte lägga ut en mapp med några av bildena som jag ska ha på Galleriet efter vernisaget..
Ha det bra och hälsa Linda och lilla Edwin.Sadde
2010-10-16 00:30

Hej. Otroligt bra bilder du tar. Min fråga vilken typ av kamera använder du när du fotar fotboll, och vad kostar den ungefär. Tacksam om du kunde svara tillbaka. Jag har NIKON D90 som inte klarar av såna bilder.
Med vänlig hälsning// Sadde
Svar: Hej!

Jag svarade via ditt mail du skickade. Hoppas du fick svar där.

/Sebastian
Patrik Gustafsson
2010-09-23 15:51

Tjena
Såg att du varit ute vid det gamla huset vid Utby. Var där i vintras för att fota det ytterligare en gång men då vart det rivet. Mycket fina bilder du tagit får jag lov att säga..

http://www.botric.fotosidan.se/viewpic.htm?ID=1928161&lg=1

Mvh Patrik
Svar: Hallå!

Det var fler år sedan jag var där o fotade, så det var kul att du uppskattade bilderna! Men det brann väl ner (inte rivdes) förra året har jag för mig. Hur nu ett övergivet och fallfärdigt hus utan el kan fatta eld fattar jag dock inte!

Fräcka bilder du hade på din sida förresten!

/Sebastian
Fälttävlansbild
2010-06-22 09:33

Såg att du var och fotade på Trollhättans fälttävlan 20:e Juni. Har du fler bilder än de som ligger i tidningens bildspel?
Svar: Jag har lagt upp ett bildspel på ttelas hemsida:
http://ttela.se/misc/bildspel/falttavlan_bs/index.html
Där finns i princip alla övriga bilder. Kika gärna in där.


Agneta Viklund

Agneta Viklund   
2010-06-07 20:13

Hej Sebastian!
Jo...du hade rätt. En av måsbilderna, den du menade tror jag, var fotad med blixt. Så det ska jag göra lite mer. Fint att du uppmärksammade det.
För övrigt har de förlängt deadlinen på tävlingen( går ut idag) jag pratade om, men jag har inte skickat in en bild. Så jag följer min känsla som ju kan vara helt fel...men det är väl smällar man får ta.
Eller oxo kanske jag ändrar mig:)
Ha det bra och hälsa Linda!

1 2 3 Nästa 

Hemsida

lamottefoto.se

Epost