LaMotte Foto

Bilder, och lite text, från min fotograf-vardag

Första hockeymatchen

Jag är lite sent ute med det här inlägget. Matchen (Trollhättan vs Uddevalla) jag var på var förra fredagen men tänkte att jag kunde dela med mig av dem ändå. I den sista perioden (när jag hade säkrat de bilder jag behövde) satte jag på 16-35an och körde vidvinkel vid sargkanten för att försöka få lite goa tackling-in-i-sargen-bilder. Det gick väl sådär. I de här lägre divisionerna (div 3) så blir det inte så mycket vältajmade tacklingar, och när det väl blir det så är det iaf inte där jag står. 

Ett par snygga mål blev det iaf. Det allra snyggaste var utan tvekan när Andreas Gustavsson snurrade upp en  uddevalla-back och sen satte pucken i nättaket utan chans för målvakten (se bild). Matchen slutade tillslut 5-4 till Trollhättan efter att de haft ledningen med 4-0.

Inlagt 2010-10-23 13:35 | Läst 4953 ggr. | Permalink
Den näst sista bilden är enorm tycker jag. Speciellt när jag tittar på ansiktstuttrycken. Intensiv och ren och helt enkelt bra! Dynamisk oxo för blicken går från den ena till den andra, hela tiden medveten om var handlingen äger rum.
Hälsar Agneta.
Svar från lamotte 2010-10-24 11:10
Tack Agneta. Det blir lite mer närvaro när man står så nära med vidvinkel. Det häller bara att ha tålamod, tur o tajming :)



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?